● הדרכות חיתוך של פירות קיץ מובחרים (מנגו, אבטיח, מלון, אננס ועוד)
● הדרכות חיתוך של פירות חורף אהובים (תפוזים, תפוחים, אפרסמונים ועוד)
● כל פרי – עם מספר אפשרויות חיתוך קלילות אך מרשימות
● עקרונות בסיסיים לסידור נכון
● טיפים לעיצוב מגש קיץ
● סודות לעיצוב מגש חורף
● כללי הזהב לעיצוב מגשים מושלמים
● עשרות תמונות של מגשים לדוגמא
● רעיונות לכל אירוע ועונה
● השראה למגשים ביתיים וקהילתיים
שירת קרקובר,
פורצת דרך בתחום עיצוב מגשי הפירות.
בעלת האקדמיה הדיגיטלית לעיצוב וגילוף פירות וירקות,
יוצרת ומנהלת תחת ידה קורסים דיגיטליhם מגוונים בתחום זה.
הקימה יחד עם נועם את ה"דרך ללב" סדנאות יצירה עם תוכן רעיוני.
מורה למתמטיקה באולפנת אבן שמואל.
בעלת חשיבה יצירתית יוצאת דופן,
ויכולת גבוהה בהעברה ובהנגשת תחום עיצוב הפירות.
מעל 2000 תלמידים נהנים מהקורסים הדיגיטליים שלה.
נשואה לנועם, אמא לשבעה.
תושבת חבל לכיש.
ממש לא! אם את יודעת להחזיק סכין – את יכולה להצליח. הקורס בנוי בצורה פשוטה ומדורגת, והטכניקות מתאימות לכל אחת.
ברגע שלומדים את השיטה, אפשר להכין מגש מושלם ב-10 דקות!
בדיוק כמו לטגן חביתה.
לא! זה בדיוק היופי – משתמשים רק בכלים שיש בכל מטבח. סכין טובה וקרש חיתוך זה כל מה שצריך.
פשוט מאוד! הסרטונים קצרים וברורים, ממש כמו לצפות בוואטסאפ. אפשר לצפות מהטלפון, מהמחשב או מהטאבלט – איך שנוח לך.
אין סיבה להיתקע, לאחר שצופים ומתרגלים הדברים נהיים פשוטים
וניתנים לביצוע בקלות.